Despre mine

Fotografia mea
Campulung, arges, Romania
Copil de la tzara venit la Bucuresti sa se simta si el ca e om de la oras.Cu ajutorul prietenilor(a lu Istice si Cornel de la Delfinului) chiar ma simt ca sunt de la oras acum

vineri, 14 mai 2010

Nu-i asa ca sunt frumos?

De ce as vrea ca Piturca sa vina la Steaua

Piturca as putea spune ca a fost injurat la greu in ultimul mandat la Steaua.Acum tot respectul pentru Mihai Stoichita dar impresia mea a fost ca s-a lasat calcat in picioare in ultimul hal de CIOBAN.Nea Piti este un antrenor pot spune destul de bun tinand cont ca ultimele calificari ale nationalei au fost realizate in mandatul lui.
Acum SATANA isi punele propriile conditii pentru a prelua Steaua:
1. Gigi nu are voie ca dupa meci timp de 20 de ore sa apara la TV
2. Cont de asigurare de un milion de euro
3. Interzis la vestiar
4. Buget de transferuri
Si in ultimul rand pace cu suporterii.Asta nu stiu daca este posibila .E posibila doar daca Steaua incepe sa joace si marele conducator zis si razboinicul luminii sa nu mai apara asa de des la TV.

joi, 13 mai 2010

Victor Rebenciuc iese sa cerseasca


Printre victimele curbei de sacrificiu la care ne supun guvernantii, intr-un moment de panica dusa pina la paroxism, se numara si marii nostri actori, ale caror pensii, si asa mici, vor deveni microscopice. In timp ce pe Florin Piersic l-a busit plinsul, la aflarea noii 'fantezii' a conducatorilor nostri, Victor Rebengiuc face haz de necaz, spunind ca 'reducerea pensiilor cu 15 la suta este un lucru absolut minunat, extraordinar!'
Pastrind aceeasi tonalitate ironica, magnificul actor recunoaste: 'Ma afecteaza, cum sa nu ma afecteze? Ma afecteaza la cap, la miini, peste tot ma afecteaza. O sa arvunesc un loc pentru cersit intr-o zona mai aglomerata! Sa ne ajute Dumnezeu sa supravietuim in tara in care nu se poate trai din niciun salariu, in afara de ala de parlamentar, ministru, sau ce-or fi ei…' Daca minunatii Victor Rebengiuc, Ion Lucian sau Radu Beligan sfideaza timpul si isi risca sanatatea, continuind sa apara pe scena, ne intrebam ce se va intimpla cu actorii pe care virsta si sanatatea ii impiedica sa mai colaboreze cu teatrele, pentru a-si completa, astfel, pensiile mizere? Vor iesi, intr-adevar, la cersit?

miercuri, 12 mai 2010

Senatorul MARIUS NICOARA -PNL

Diferenta intre Grecia si Romania

Video-ul ce urmeaza reprezinta grecii care se omoara cu guvernul de cateva luni pentru al 13-lea si al 14-lea salariu.Ei ies in strada lupta pentru drepturile lor si pentru ca ei nu vor salarii , pensii , alocatii mai mici...Retineti Grecia este in FALIMENT datoria publica a Greciei este de 125 % din PIB .Insa cu tot falimentul lor oamenii vor salarii mari si nu vor sa renunte la nimic.



In Romania datoria este de 69% din PIB deci incomparabil mai mica decat a Greciei.In schimb masurile luate de noi ( postate in articolul de mai jos )sunt extrem de dure .Au taiat pana si ajutorul pentru tinerii casatoriti. :)))))Prietenii stiu ce zic.
Oare cand o sa iasa si la noi lumea in strada?O sa avem parte de aceleasi manifestatii ca la greci?Nu cred. Nu cred pentru ca noi ca neam suntem niste oameni slabi.Care sunteti nationalisti sa va fut in gura daca inca mai credeti ca Romania a buricul pamantului.Gresiti! Suntem rozeta pamantului. Doar sloganul preferat al romanilor este : " Capul plecat sabia nu-l taie" deci sugeti pula ca o sa fie bine.

LISTA COMPLETĂ A MĂSURILOR

Taxe şi impozite

►Aplicarea unui impozit suplimentar pentru proprietăţile imobiliare

În prezent, în baza Codului Fiscal, dacă o persoană fizică are în proprietate două sau mai multe clădiri utilizate ca locuinţă, care nu sunt închiriate unei alte persoane, impozitul pe clădiri este majorat astfel:
cu 15% pentru prima clădire în afara celei de la adresa de domiciliu,
cu 50% pentru cea de-a doua clădire,
cu 75% pentru cea de-a treia clădire
cu 100% pentru cea de-a patra clădire şi următoarele în afara celei de la adresa de domiciliu
Nu intră sub incidenţa acestui impozit suplimentar persoanele fizice care deţin în proprietate clădiri dobândite prin succesiune legală.

► Aplicarea unei taxe distribuitorilor de medicamente, calculată în funcţie de cifra de afaceri (cunoscută ca taxa de clawback)

Reprezentanţii pieţei farmaceutice au declarat că aplicarea acestei taxe va conduce la scumpirea medicamentelor care se eliberează fără prescripţie, la dispariţia unor medicamente de pe piaţă, la falimentul micilor farmacii şi chiar la ieşirea unor producători de medicamente de pe piaţă. Astfel, numărul şomerilor va creşte, iar veniturile la bugetul de stat vor scădea, avertizează jucătorii din piaţă.

► Impozitarea drepturilor de autor
► Impozitarea veniturilor din dobânzile bancare
► Impozitarea câştigurilor obţinute pe piaţa de capital
► Impozitarea bonurilor de masă
► Creşterea impozitelor pe terenuri
► Impozitarea terenurilor de sub locuinţe
► Aplicarea unei cote de solidaritate „pensiilor nesimţite”
► Aplicarea unei cote de solidaritate salariilor din companiile de stat

Reduceri ale cheltuielilor bugetare

► Reducerea indemnizaţiilor pentru creşterea copiilor
La bursa zvonurilor, se vorbeşte despre reducerea cu 15% a sumei pe care o vor primi tinerele mame sau de limitarea acestei sume la 600 de lei, valoarea salariului minim pe economie. În prezent, indemnizaţia pentru creşterea copiilor reprezintă 83% din media veniturilor impozitabile pe ultimele 12 luni, dar nu mai mult de 4.000 de lei, sau minim 600 de lei.
► Reducerea tuturor pensiilor cu 15%
► Reducerea indemnizaţiilor de şomaj cu 15%
► Reducerea fondului de salarii din aparatul de stat cu 25%
► Reducerea cu 20% a cheltuielilor cu bunuri şi servicii
► Concederea unui număr de 250.000 de bugetari
► Eliminarea subvenţiilor pentru agentul termic
► Eliminarea unor forme de sprijin pentru fermieri